Waarom online marketing zo belangrijk is

Wist je dat 89% van de mensen voordat ze een aankoop doen eerst in Google zoeken? En van deze groep mensen klikt zo’n 95% op een link op pagina 1 van Google.nl? Je kunt daarom wel begrijpen dat het wel handig is dat jouw website daar tussen staat. De SEO specialisten van NextGen Designers hebben jarenlange ervaring en helpen dagelijks ondernemers on ze hoger in Google te laten komen.

Samen werken we aan een optimale SEO strategie gebaseerd op 3 peilers:

  • Jouw content
  • De techniek van je site
  • Jouw autoriteit op het internet.

Hoe gaan wij te werk?

Wij bespreken eerst van te voren welke positie doelstellingen behaald moeten worden. Niet behalen betekent niet betalen. Zo loop je geen risico dat jouw investering in SEO weggegooit geld is.
Kortom je bent verzekerd van resultaat. En resultaat is iets wat NextGen Designers hoog in het vaandel heeft staan.

NextGen Designers helpt jou graag met het finetunen van jouw online diensten.

NextGen Designers is een jong en dynamisch online marketing bureau gevestigd in Almere. De specialisten van NextGen Designers zetten al hun expertises in om samen met jou het maximale rendement uit jouw investering te halen. Met onze resultaatgerichte en proactieve werkwijze helpen we jou om jouw onderneming te laten groeien en je concurrenten voor te blijven.

Jarenlange ervaring

Alle teamleden van NextGen Designers hebben jarenlange ervaring op het gebied van webdesign SEO en SEA.

Wij leveren kwaliteit

Onze webdesigners en SEO en SEA specialisten streven ernaar om altijd het beste resultaat te leveren. Jij bent immers ons visitekaartje

Webdesign

Ben je opzoek naar een nieuwe moderne website voor jouw bedrijf? Wij creëren functionele, eenvoudig bedienbare en moderne websites op maat, die meegaan met de allerlaatste trends op het gebied van webdesign . Door middel van responsive design streven wij naar een optimale web ervaring voor jouw klanten op alle devices zoals desktop, tablet en mobiel.

SEO

Organische zoekmachine optimalisatie 100% op No Cure No Pay Basis, met een pagina 1 garantie op Google.nl, is wat ons onderscheidt van bedrijven met vage beloftes die niet worden nagekomen. Geen resultaat, geen rekening. Onze No Cure No Pay organische zoekterm optimalisatie geldt voor zowel landelijke als regionale zoektermen.

SEA

Denk jij erover om een SEA campagne op te zetten? Jouw SEA op een doeltreffende manier uitbesteden is noodzakelijk als je met je producten of diensten beter vindbaar wil zijn in Google.nl. Door SEA in te zetten kun je door middel van advertenties tussen zoekresultaten meer  resultaat krijgen en meer klanten bereiken.

× Hoe kan ik je helpen?