Onze werkwijze seo organisch.

De SEO specialisten van NextGen Designers gebruiken verschillende SEO-technieken om je website een betere positie in Google te geven en ervoor te zorgen dat je die goede positie ook blijft behouden, met als doel: gerichte conversie. Onze werkwijze bestaat uit de volgende fases:

Fase 1: Nulmeting

Onze specialisten starten altijd met een nulmeting. Met deze meting brengen we de huidige vindbaarheid van je website in kaart. De meting laat zien op welke zoekwoorden je goed gevonden wordt en op welke zoekwoorden je minder goed vindbaar bent en waar de kansen op verbetering liggen. Daarnaast maken wij ook een uitgebreide analyse van jouw backlinkprofiel en andere belangrijke technische aspecten, zoals de snelheid van je website.

Fase 2: Uitgebreide keyword analyse

Door middel van onze uitgebreide keyword analyse wordt duidelijk op welke zoekwoorden jouw doelgroep zoekt. De meest relevante zoekwoorden voor jouw bedrijf worden door onze SEO specialisten in kaart gebracht. Naast het zoekwoordvolume (het aantal keer dat men per maand op een keyword zoekt) worden ook andere aspecten voor ons goed zichtbaar, zoals de ‘zoekwoordmoeilijkheid’. Oftewel: hoe groot is de concurrentie op dat woord?

Fase 3: Technische optimalisatie

Het streven van Google is om haar bezoekers naar de beste en meest relevante websites te sturen. Daarom moeten websites tegenwoordig niet alleen de juiste informatie bevatten, maar ook technisch goed in orde. Omdat, naast de inhoud ook het gebruiksgemak van groot belang is. Denk hierbij o.a. aan de laadsnelheid van een website, niet-werkende links of een verkeerd ingevuld robots.txt bestand. Heb je alle bovengenoemde zaken wel op orde, dan waardeert Google dit en heeft dit positieve invloed op je Google ranking.

Fase 4: Onpage optimalisatie

Zoals we eerder al hebben aangegeven, hoe relevanter de inhoud van jouw webpagina, hoe hoger deze pagina op Google gaat scoren. Onze SEO specialisten zorgen ervoor dat jouw website relevant wordt voor de daar bijbehorende zoekopdracht. We zullen jouw website controleren op conversiegerichtheid en of jouw content uniek genoeg is voor je website. We zorgen er tevens voor dat de belangrijke keywords op de juiste plaatsen en in de juiste hoeveelheid op jouw website staan vermeld. En we zorgen er ook voor dat de informatiebehoefte van je websitebezoekers zorgvuldig worden ingevuld.

Fase 5: Externe Linkbuilding

Linkbuilding is nog steeds een belangrijk onderdeel van SEO. Met een duidelijke linkbuildingstrategie zorgen wij voor kwalitatieve en relevante links van andere websites naar jouw website. Door de jaren heen hebben wij een groot en divers netwerk opgebouwd met partners waar wij links mogen plaatsen. Uitgangspunt is ten alle tijden kwaliteit en relevantie boven kwantiteit.

Waarom jouw SEO uitbesteden aan NextGen Designers?

Er zijn talloze redenen te noemen waarom ondernemers en veel van onze klanten hun SEO werkzaamheden uitbesteden. SEO werkzaamheden vereisen veel professionele kennis en is een zeer arbeidsintensieve bezigheid . Natuurlijk kun je als kleine ondernemer een eigen online marketeer in huis nemen, maar dat is een grote investering. Het is niet alleen financieel voordelig om jouw SEO werkzaamheden aan ons uit te besteden, onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise heeft voor jou veel voordelen. Jij kunt je volledig op jouw bedrijfsvoering richten en wij zorgen voor al jouw online marketing activiteiten. Van het bouwen van jouw website tot jouw SEO en SEA werkzaamheden.

Wij zijn Nextgen Designers

Professioneel en betrouwbaar. Laat ons u helpen uw bedrijf te laten groeien.

× Hoe kan ik je helpen?