Zoekmachine Optimalisatie

heb je er ooit wel eens bij stil gestaan dat 80% van jouw websitebezoekers je vindt via Google of een andere zoekmachine? Je webshop of website voor zoekmachines optimaliseren is dus de beste manier om snel meer conversie te genereren. Zet je dit op een goede strategische manier in, dan zorgt het o.a. voor een hogere positie in Google, een structureel betere vindbaarheid en je wordt als betrouwbaar gezien, je krijgt meer autoriteit. Goede zoekmachine optimalisatie bereik je alleen door er continu aan te werken. Dat kost veel tijd, en je hebt de juiste skills nodig. Bij NextGen Designers hebben we de ervaring en expertise om jou goed van dienst te zijn. Maar wat zijn de voordelen van uitbesteden van SEO? Wat kunnen we jou voor meerwaarde bieden? En hoe gaan de SEO experts van NextGen Designers te werk? We leggen het je allemaal graag uit.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie is de vertaling van de Engelse term ‘Search Engine Optimization’ en wordt afgekort als ‘SEO’. Het omvat het optimaliseren van een website met het doel om deze hoger in Google te laten ranken in de organische zoekresultaten.

Na SEO is adverteren met Google AdWords de grootste verkeersbron naar een website of webshop. Samen zorgen ze gemiddeld voor 80% van het verkeer op een website.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hiermee probeer je hoger in Google te komen door onpage aanpassingen te verrichten aan jouw website of webshop. Denk hierbij aan het seo technisch verbeteren of toevoegen van tekst, het verbeteren van de websitestructuur, doormiddel van linkbuilding en technische verbeteringen. Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel Search Engine Optimalisatie of SEO genoemd.

Wij van Nextgen Designers helpen u beter vindbaar te maken doormiddel van linkbuilding.

De reden dat wij jou graag helpen met behulp van linkbuilding is omdat Google zelf heeft bevestigd dat linkbuilding één van de top 3 ranking factoren is, naast content en AI Algoritme RankBrain.

Dat alleen al is voor ons een reden geweest om ons actief bezig te gaan houden met het verbeteren van het linkprofiel van de websites voor onze klanten.

Wij helpen jou daarom graag met het sterker en beter maken van jouw linkprofiel.

Wat zijn de voordelen van SEO?

Goede SEO leidt tot een structurele verbetering van de vindbaarheid van je website of webshop in zoekmachines zoals Google en andere zoekmachines. Maar, er zijn meer voordelen:

  • Een hoge positie zorgt ervoor dat je vaker in de zoekresultaten getoond wordt bij relevante zoekopdrachten
  • Hoger in Google zorgt voor meer clicks naar je site
  • Meer onbetaalde website- en webshopbezoekers
  • Minder websitebezoek naar de website van je concurrent
  • Je website of webshop wordt gezien als betrouwbaar
  • De websitestructuur wordt door SEO overzichtelijker voor zoekmachines en bezoekers
  • Zelf toevoegen van teksten heeft grote impact op je online vindbaarheid

× Hoe kan ik je helpen?